top of page

O nas

Skrb za vaše zdravje na dosegu roke

Pri Terrapromo smo se zavezali k izboljšanju kakovosti življenja ljudi z uporabo naravnih rešitev. Ustanovljeni iz strasti in bogatih izkušenj v medicinskem in terapevtskem sektorju, naša vizija sega onkraj običajnega - prinašamo inovacije in kakovost v svet naravnega zdravja.

Naša pot je osvetljena z zaupanjem tisočev zadovoljnih strank v Sloveniji in na Hrvaškem. Sodelujemo z različnimi zdravstvenimi organizacijami, kot so združenja za sladkorne bolnike, osebe z multiplo sklerozo in srčnimi težavami, s katerimi skupaj organiziramo izobraževalna predavanja in delavnice. Ta partnerstva odražajo našo predanost in zavezanost k izboljšanju zdravja in dobrega počutja.

ONas-hero

Naš pristop k zdravju

Naravni izdelki

Pri Terrapromo verjamemo v naravne in trajnostne izdelke, ki spodbujajo zdrav življenjski slog. Naše izdelke skrbno izbiramo, da zagotovimo, da izpolnjujejo naše visoke standarde in zagotavljajo najboljše koristi za naše stranke.

Okolju prijazna embalaža

Zavezani smo k zmanjšanju vpliva na okolje, zato uporabljamo okolju prijazne embalažne materiale. Naša embalaža je biološko razgradljiva in jo je mogoče reciklirati, kar zagotavlja, da so naši izdelki zdravi za vas in planet.

Glejte nas

Gold

TV GOLD

Veseljak

TV VESELJAK

NovaTV

NOVA24

Poslušajte nas

Golica

GOLICA

vsak torek ob 21:05

Ognjišče

RADIO OGNJIŠČE

vsak petek ob 9:50

Sraka

RADIO SRAKA

vsak ponedeljek ob 9:30

terrapromo-logo
bottom of page