top of page

Celliant

Kaj je celliant?

Celliant je inovativna tehnologija, ki temelji na uporabi mikroskopsko majhnih delcev mineralov, občutljivih na svetlobo. Ti delci so vtkani ali vstavljeni v vlakna, ki se nato uporabljajo v različnih izdelkih.

Delovanje cellianta

Delovanje cellianta temelji na povečanju ravni kisika v telesu. To pomaga pri lajšanju telesnih bolečin, spodbuja hitrejše celjenje ran, izboljšuje atletske sposobnosti in uravnava telesno temperaturo.

Več o celliantu si lahko preberete spodaj.

celliant-terrapromo

Izdelki iz cellianta

Uporaba in koristi

Celliant vlakna lahko izboljšajo kvaliteto različnih izdelkov, kot so oblačila, posteljnina ali medicinski izdelki. Z njihovo uporabo se poveča udobje, izboljša zdravljenje in telesna zmogljivost ter uravnava telesna temperatura. Celliant se uporablja v širokem razponu izdelkov, namenjenih za spanje, šport, zdravljenje in izboljšanje kakovosti življenja.

 

Trajnost in vsestranskost

Celliant je trajen material, njegova vlakna so občutljiva le na toploto. V ponudbi je veliko različnih izdelkov, ki izboljšujejo zdravje in počutje ter zagotavljajo dodatno energijo​​.

Kako uporabiti celiant izdelke?
  1. Izbira Izdelkov: Najprej izberite izdelek, ki ustreza vašim potrebam - lahko gre za oblačilo, posteljnino, medicinski pripomoček ali športni pripomoček.

  2. Redna uporaba: Za najboljše rezultate je priporočljiva redna uporaba Celliant izdelkov, saj se s tem maksimizira njihov učinek.

  3. Vzdrževanje: Sledite navodilom za vzdrževanje izdelkov, da ohranite njihovo kvaliteto in učinkovitost.

  4. Opažanje učinkov: Sčasoma opazujte morebitne pozitivne učinke na vaše zdravje in počutje, kot so izboljšanje spanca, zmanjšanje bolečin ali povečanje energije.

Anchor 1
terrapromo-logo
bottom of page